Våra utbildningar

Personbil

Som elev hos oss på Trafikhuset får du hjälp med hela utbildningen, från teori, körlektioner, riskutbildningar och slutligen det sammanhållna provet.

Tungt släp

Här behöver du ett körkortstillstånd. Vi har drop in för syntestet som behövs. Du jobbar självständigt med teori vid dator, mobil – hemma eller här.

MC

Sommaren 2022 erbjuder vi utbildning på Tung Mc. Då Hudiksvall i dagsläget inte är en provort för Mc så erbjuder vi träning på Flygfältet, Riskettan och Teorin du behöver i vår App. Riskettan kan du boka via denna sida under ”köp online”

EU-Moped

 

Mopeden öppnar helt nya vägar. Till träningen, kompisarna, skolan eller precis vart du vill. En ny frihet och självständighet, men också ett ansvar.

Riskutbildning

Vi har Riskettan för personbil. Vi har en egen halkbana så vi utbildar också på Risktvåan här i Hudiksvall. Vår halkbana är inte bara för Trafikhusets elever utan är öppen för alla.

Handledare

 Utbildningen ska ge den blivande handledaren och eleven råd och stöd i att följa kursplanen som är fastställd av Transportstyrelsen. Tillsammans lära sig hur man lär ut och lär in på bästa sätt.

Dags för intensivkurs i världsklass?