Personal

lotta (2)
Lotta är trafiklärare på B, BE och halkbanan. Hon har teorikurser samt är Riskettan lärare. Lottas största fritidsintresse är hästar och sina barnbarn. På somrarna tar hon gärna en tur i sin gamla amerikanare...
388215_335638559798033_2030548912_n
Sylvia äger trafikskolan och är trafikskolechef samt utbildningsledare. Hon utbildar på A, B, BE samt AM. Hon är Riskettan lärare på både A och B och lärare på halkbanan. Har även introduktionsutbildningar samt medicinska körbedömningar. Sylvias fritidsintressen är att vara ute i skog och mark eller att köra mc...Sylvia bor med sin familj på landet.
stajna (2)
Stina är den första ni möter när ni kommer till trafikskolan. Hon jobbar i receptionen och tar hand om er när ni är här och jobbar vid datorerna... Hon bokar, avbokar, tar betalt samt hjälper eleverna med teorifrågorna. Fråga Stina om allt!! 
 

Jenny (bild kommer)

Jenny bor i stan. Gillar att pyssla och älskar snygga bilar! Jen

Picko (bild kommer)

Picko utbildar på bil. Bor på landet med sin fru och 3 pojkar. Stora intressen är ishockey samt Jakt. Dragracing gillar han också.

ny utbildar på B.

anders3 Anders är trafiklärare och utbildar på B, A och AM samt halkbanelärare. Han bor på landet med sin fru och två tonåringar. Anders gillar raggarbilar samt att vara i sin stuga vid Dellens strand.